• Menú
 • Torna enrere
  Comunicats

  Carta de solidaritat amb el poble palestí i una crida a l'acció

  16 d'octubre 2023 | Fem una crida a tota persona que vulgui solidaritzar-se amb el poble palestí en aquests moments a firmar aquest comunicat que serà enviat a les autoritats competents de l'Estat espanyol i del govern català. Aquesta comunicació és una adaptació de la crida llançada per Dutch Scholars for Palestine el 14 d'octubre de 2023. 

  Mentre escrivim aquestes línies, l'Estat d'Israel duu a terme un assalt genocida contra el poble palestí a Gaza. No és una hipèrbole. Després de gairebé una setmana de bombardejos indiscriminats contra la Franja, inclòs l'ús de fòsfor blanc, la destrucció del pas fronterer de Rafah —l'únic punt de sortida disponible—, bombardejos a persones que intentaven escapar i els talls de tot accés a aliments, electricitat, aigua i subministres mèdics, Israel demana ara a 1,1 milions de persones que evacuïn abans del seu assalt terrestre. Això és alhora cínic i descarat. Israel ha tallat totes les sortides i està bombardejant tot el territori. El seu setge de 18 anys ha escanyat i segueix escanyant els 2,2 milions de persones atrapades en 365 km². A més, els palestins saben què signifiquen els "plans d'evacuació" israelians. Tant el 1948 com el 1967, centenars de milers de palestins van ser expulsats pels assalts militars israelians i mai se'ls va permetre tornar. De fet, gairebé el 80% dels habitants de Gaza són refugiats als quals se'ls continua negant el dret a tornar. L'elecció a què s'enfronten els palestins de Gaza és ara clara: neteja ètnica o genocidi. Aquesta situació no es limita a Gaza. Durant l'última setmana, en l'ocupada Cisjordania, 58 palestins ha estat assassinats, i al voltant de 500 arrestats per l'exèrcit israelià i les milícies de colons. Israel ha bombardejat Síria i el Líban, i la regió del Pròxim Orient es troba ara a punt de la guerra.

  El nombre de morts i la destrucció augmenten per moments: des de dissabte passat, l'exèrcit israelià ha mort un palestí cada deu minuts. Dels més de 2.300 morts, 724 són nens. Gaza té una població molt jove, més del 40% són menors de 14 anys. Això significa que la meitat dels seus habitants van néixer després de la primera gran ofensiva israeliana sobre la Franja, Plom Fos, el 2008-2009. Mentrestant, les declaracions dels funcionaris israelians advoquen per la destrucció genocida de l'enclavament. La política Likud Tally Gotliv demana que Gaza sigui bombardejada, mentre que el seu col·lega Ariel Kallner exigeix una segona Nakba, el ministre de Defensa Yoav Gallant descriu la població de la Franja com a "animals humans", mentre que el personal militar descriu l'objectiu de l'operació com a "danys i no precisió". La història ha escoltat aquestes paraules moltes vegades. Sabem on condueixen. No és només el cas de Gaza. A Cisjordània, el govern israelià està lliurant milers de rifles a una població de colons que ja ha dut a terme diversos pogroms aquest any.

  Alhora, a Occident, els nostres propis governs toquen el tambor de la guerra, mentre fingeixen no veure el que s'està gestant davant els nostres ulls. No es tracta de l'anomenat "dret a l'autodefensa" d'Israel. És un assassinat en massa a una escala extraordinària. Tant els Estats Units com el Regne Unit han enviat vaixells de guerra per demostrar el seu suport actiu continu al domini colonial d'Israel sobre els palestins, mentre que la Unió Europea ha declarat el seu suport a l'assalt d'Israel contra el poble de Gaza.

  Mentre l'horror es desplega davant dels ulls del món, aquests mateixos governs estan llançant una onada de repressió contra la solidaritat palestina, la intensitat de la qual no s'havia vist en anys. França ha prohibit totes les manifestacions de solidaritat amb Palestina, a Alemanya mostrar la bandera palestina ja estava penalitzat, ara Berlín s'ha unit a la prohibició de les protestes palestines totalment, i la Gran Bretanya sembla seguir-ne l'exemple.

  Els nostres governs no sols emparen i donen llum verda a les accions genocides d'Israel, sinó que també justifiquen les seves. Durant dècades, han donat suport cegament a Israel, militarment, diplomàticament i econòmicament. S'han negat a aplicar-li les normes bàsiques del dret internacional, han permès que Israel rebutgi el retorn de refugiats, que segueixi expandint els seus assentaments i augmentant la seva població de colons, que construeixi murs, roba terres i assassini amb impunitat, que mantingui com a ostatges a més de 2 milions de persones a la Franja de Gaza, alhora que limita el subministrament d'aliments, combustible i medicines. Els nostres governs han fet orelles sordes a les contínues vulneracions dels acords d'Oslo, s'han negat a atendre les crides dels palestins per imposar boicots, desinversions i sancions a Israel (1). Ho han fet per apuntalar el poder occidental a la regió i no han tingut cap problema a permetre que aquest poder es construeixi sobre les esquenes de milions de palestins. La crisi actual, la mort, la destrucció, estan tant a les mans com a les de l'Estat israelià. Proporcionar un context és reconèixer-ne la complicitat.

  Ara mateix, cal actuar. La prioritat de tots i cada un dels artistes i treballadors culturals, estudiants i altres persones preocupades és mobilitzar-se en suport de Palestina. No podem veure com aquest atac genocida passa davant dels nostres ulls en silenci. Hem de pressionar els nostres governs perquè retirin tot suport a la matança d'Israel a Gaza i posar fi a la seva complicitat. És el nostre deure, com a treballadors culturals defensar els principis del pensament crític; facilitar i crear espais de debat que posin en primer pla la veritat davant del poder; situar les violentes realitats de l'ocupació i el colonialisme de colons a la llarga història i el llegat de l'Imperi. I el que és més important és el nostre deure amplificar les veus i donar suport a les lluites dels desposseïts per l'alliberament. Fem una crida a tots per unir-nos a les manifestacions que es van anunciant a cada ciutat, i per organitzar declaracions institucionals i mocions de preocupació. També demanem pressionar les universitats, organitzacions i institucions culturals perquè donin suport als boicots contra Israel segons les directrius del moviment de Boicot, Desinversió i Sancions.

  No podem tornar a caminar i esperar que ens colpege la propera catàstrofe. Hem d'organitzar un moviment sòlid, en solidaritat amb la lluita palestina per la llibertat. No hi pot haver justícia sota l'apartheid, ni justícia sota el domini colonial, ni justícia després del filferro d'arç d'una presó a l'aire lliure. Nosaltres, artistes i treballadors culturals de la Plataforma per a Artistes Visuals de Catalunya, expressem la nostra infrangible solidaritat amb el poble palestí i el seu alliberament. Fem una crida a tots perquè redoblem els nostres esforços col·lectius per posar fi a les violentes realitats a què s'enfronten els palestins, per augmentar la pressió sobre les nostres institucions i governs, a fi que Israel rendeixi comptes pels seus crims i posi fi al seu règim colonial. Fem una crida a tothom perquè s'uneixin a nosaltres i s'organitzin.

  Demanem a qui treballa en els sectors de l'educació superior i/o la cultura que signin públicament aquesta declaració per expressar la seva solidaritat amb els palestins i perquè el govern espanyol i altres institucions siguin conscients de la base de suport a Palestina . Signa la declaració mitjançant aquest formulari.

  (1) 15/10/2023 12.00 hrs. Explicació i recordatori de les directrius del BDS: En harmonia amb el dret internacional, el moviment no violent de BDS defensa el dret del poble indígena palestí a resistir-se al règim de colons-colonialisme, apartheid i ocupació militar d'Israel, que ja dura dècades, "per tots els mitjans disponibles, inclosa la resistència armada", tal com ordenen nombroses resolucions de l'ONU, entre elles la Res. 37/43 i la Res. 45/130 de l'AGNU, amb estricte compliment del principi de prohibició de atacar no combatents. L'ús de la força contra civils està estrictament prohibit, ja sigui per part de l'opressor o de l'oprimit, malgrat l'enorme desequilibri de poder i, sobretot, de l'asimetria moral igualment enorme entre el colonitzador i el colonitzat.

  Aquesta comunicació és una adaptació de la crida llançada per Dutch Scholars for Palestine el 14 d'octubre de 2023.

  Llista de noms actualitzada 7/11/2024 1115 persones

  Nom Cognoms Professió Organització
  Violeta Alonso Mayoralas Artista PAAC
  June Crespo Oyaga Artista plástica
  Nora Aurrekoetxea Artista
  Aitana Bellido Investigadora
  Cory John Scozzari Director / comisario Cordova
  Alba Mayol traductora, artista
  Vera Martín Zelich Gestión cultural Arquin-FAD
  Carles Àngel Saurí Director Artístic EACC
  Néstor García Díaz Artista i Curador Independent + Festival Sâlmon
  Iera Delp Comunicacion La Caldera
  Antoni Hervas Cortes Artista visual
  Javiera Cadiz Gestora cultural y curadora Independiente
  Veronica Valentini Curadora Bar project, hangar
  Jordi Castells Ñu
  Jordi Castells Lucas Realizador audiovisual Bitlab
  Berta Gutierrez Casaos Arquitecta e investigadora forty five degrees
  txe roimeser xirgo artista
  Ana Lifante Rubira Artista y educadora
  Laia Ventayol García Investigación Universidad de las Islas Baleares
  Quim Bigas Coreografia
  David Bestue Guarch Artista
  Violeta Niebla Escritora
  Ortésia Cabrera Sus labores
  Alejandro Palacin Mejias Escultor Paac
  Anna Moreno Professora BAU
  Eliel Jones Curator, writer and organiser
  Carolina Jiménez Comisaria Hangar
  Ricardo Trigo Professor Universitat de Barcelona
  YESSi PERSE Artistas multidimensionales NeuroDungeon
  Fatima Jirari Kouaihi Audiovisual -
  Núria Gómez Gabriel profesora, escritora y curadora de arte
  Mariana Orantes Escritora PEI
  Feña Celedon Artista Asociación Drag
  Ctistina Tascón Gestora
  Jose Begega Artista
  Paloma Stafford Agricultura Pei macba
  Neus Abellan Musico
  Juan Canela Claver Curador
  Marina Olivares Rodríguez Artista
  Itziar Cedar Sentis Estudiante Universidad Autónoma de Barcelona
  Ana Jarrín Fotografía
  Esther Gaton artista
  Laura Crovetto Enfermera
  Mònica Planes Castán Artista Paac
  Juan Faraco dissenyador grafic
  Lluís Tudela Fotògraf
  Ikram Bouloum Sakkali Artista
  Lydia Ourahmane Artista
  Carmen Valero Rodríguez Artista
  Francisco Martínez guijos Artista
  Antònia Del Río Artista
  Manel Pascual Bafaluy Artista Upv
  Lucía Egaña Artista Pluriversidad Nómada
  Gerard Ortín Castellví Artista y Cineasta Goldsmiths, University of London. UCL Department of Anthropology.
  Rubén Grilo Artista
  mònica rovira herrero cineasta
  Francesc Ruiz artista
  Isabel Val Sánchez Artista
  Aroa Elvira Delgado Música
  Dani Miñano Valero Profesor
  Alán Carrasco Artista
  Victòria Rabal Merola Museologa/artista Museu Molí Paperer de Capellades
  Ricardo Cárdenas Artista
  Alba Feito Artista y producción La escocesa
  Elsa Casanova
  Amparo Polanco Miranda Comissaria independent i mediació cultural
  Laura Sebastianes Morales Artista
  Clara Aguilar Artista
  xavier puerta coll ensenyament universitat politecnica de catalunya
  Meritxell Bonastre manager cultural futura artists
  Almudena Soullard Navarrete Fotògrafa Independent
  maria roy deulofeu artista
  Ro Caminal Sapereas
  Ezequiel Mas del Molino Dirección de empresa
  Thilleli Rahmoun Artista visual
  Anna Irina Limia Russell Artista
  Arnau Sala Saez artista anomia.info
  Maria Ferrer Arts escèniques
  Guillem Mont de Palol Artista Independiente
  Silvia Renda Artista/diseñadora gráfica
  Giuliana Racco Artista independent
  Jose Maria Farfán Organizador Festivales
  Oscar Moya Villanueva Artista visual
  Alex Reynolds Artista
  Montserrat Moliner Vicent Artista i gestora de proyectos culturales
  Ana Drucker Ssuave
  Alba Colomo Trabajadora cultural La Escocesa
  Ezequiel Soriano Investigador UOC
  Luis San Gregorio Artiste y comisarie
  Ian Waelder Artista y editor
  Mariana Portela Echeverri Artista
  Huaqian Zhang
  Josepe Gil Artista plàstic
  Tomás Romero Talley Arquitecte Arquitectos Asociados Romero + Talley, SL
  Ariadna Parreu Alberich Docente
  Marina Incertis
  Angela Palacios Artista
  ferran ElOtro Diseñador gráfico y editor ferranElOtro
  Andrea Rodrigo Curadora e investigadora Independiente + Festival Sâlmon
  Clara Piazuelo ARTE colectivo DU-DA
  Helga Juárez Diseño gráfico / Iustraciom
  Eva Fabregas Colell Artista
  Julia Spínola Rodríguez artista
  Joan Bennàsar Cerdà Artista
  Francesc Vidal vives Arts visuals Cmssrt
  Riccardo Massari Professor ninguna
  Marta Echaves Investigadora y escritora
  Sabel Gavaldon Curador i Responsable de Programes Públics MACBA
  Joana Roda Galerista Bombon
  Maria Alcaide Romero artista e investigadora
  Clara BERNARDO Producción audiovisual
  Gabriel Llinàs Soto Artista visual
  Sergi Casero Nieto Artista i dissenyador
  Miquel García Membrado Artista visual i investigador Universitat de Barcelona
  Jordi Oms Dissenyador gràfic i docent
  Àngels Miralda Tena Curadora y escriptora independiente Artforum, Collecteurs
  Marzia Matarese Artista visual Salamina
  Carolina Galiana perez Estilista
  Xavier Ristol Artista y docente
  Carmen Hernández Artista
  Claudia Pages Rabal Artista Independent
  Judit Parés Padrós Disseny industrial -
  teresa minguell mària artista cercle de fades
  Ariadna Guiteras García Artista
  Ana Conway McHugh Fenollar Traductora, intérprete, ajustadora
  Laura Puente Sabatés Artista -
  Sergi Botella Llongueras Artista
  Erika Perotti Artista textil Ninguna
  Carmela Tió Estudiante
  Lucía C. Pino artista Paac.cat
  Albert Gironès Artista visual
  Marc Vives Muñoz Artista
  Laia Gimeno Bardis Artista
  Estel·la Broto Lema Gestora cultural Ajuntament de Rubí
  Laura Benítez Valero Docent/Investigadora
  Ximena Cañas Abell Directora y Performer Teatro en Movimiento Callejerx
  Estel Boada Ibern Artista
  Mireia c. Saladrigues Artista visual e investigadora University of the Arts of Helsinki
  Alexandre Viladrich Ginovart disseny einaidea
  Matteo Guidi artista visual
  Kanij Sabrina Rahman Graphic designer Junkbunny
  Adrian Schindler Artista Independiente
  Marina Martínez Marin Diseñadora y artista Cuenta propia
  Lucía Bayón Mendoza Artista
  Gemma París Romia Artista i professora universitària UAB
  Elena Blesa Cábez Artista i educadora
  Lara Marín Martínez Gestora de arte Freelance
  Mercè Ubalde Buenafuente Docente Universidad de Barcelona
  ada fontecilla vall diseñadora
  Alessia Locatelli curator Indipendente
  Adriana Civit Rochet Coordinación académica Escuela Metàfora Centre d'estudis
  Juan David Galindo Guarin Artista
  Ivan Fox Actor
  Bàrbara Roig Grifoll Actriz
  Lola Clavo Cineasta
  Julio Zino Antropólogo
  Natalia Carminati Artista PAAC
  Gema Melgar Gestora cultural
  Marta Sesé Comissària
  Rosa Lleó comisaria The Green Parrot
  Jose Velasco Abarca Artista
  Ornella Cabrita Ilustradore/Escritore/Investigadore
  Maddi Barber Gutierrez Cineasta
  Alejandro Alonso Díaz Curador fluent
  Martin Vitaliti Arte
  Saelia Aparicio Torinos Artista
  Mirari Echavarri Lopez Profesora de arte Universidad Pública de Navarra
  Bea Fernandez Coreografa La Poderosa
  Marina Lopez Planella Comunicació PAAC
  Arash Fayez artista trama34
  Rafael Barber Cortell Curador
  Mariona Moncunill Piñas Artista PAAC
  Andrea Valdés Vigil
  Blanca Callén Moreu Investigadora/Professora La Escocesa
  Helena Civit Kopeinig Artista y artesana
  Adriana A Leanza Press & Comms Assistant
  Yamina Tarbai nieto Guarda de refugi
  Lilly Markaki Associate Lecturer RCA London
  Lluc Baños Aixalà Artista y docente
  Daniel De la Barra Gómez Artista N
  Beatriz Regueira Pons Investigadora, artista y docente
  Marta Ricart Masip Artista
  Almudena Manzanal Sanchez Gestora Cultural
  Marta Duran Arranz Acadèmica i crítica de teatre
  Ainara Elgoibar Aguirrebengoa Artista Tractora Koop Elk Txikia
  Fuensanta Hernandez Lopez Administrativa
  Núria Nia Docente y artes
  Pep Dardanya Profesor
  Ariadna Serrahima Solà Disseny Gràfic i Investigadora ODD / I.F Publications
  Denisse Dahuabe Rabie Sociòloga
  Mireia Garcia Cunill Dissenyadora
  Julia Barbany arimany Actriz
  Victor Garcia Fernandez Artista
  Roger Serret Ricou Arquitectura i Art
  Irena Visa Artista visual
  Joan Vila Puig Morera Escultura i paisatge Sitesize
  Nuri Mariné Vidal Pintora
  Ignasi Sadurni Artista
  Clara Cañabate Berenguer Artista
  Marina Rubio Marco Exposicions Centre d'art Santa Mònica
  Laura Frade Pesquera
  Nadia Barkate Barreiro Artista
  Carl Staaf Masajista Casa del Moviment
  María Elisa Gomez Romero Artista
  Net Pahissa Artista Estructuras3000
  Consol Llupià García Visual artist e investigación artística
  Claire Talley Peeke Profesora
  soren evinson Artista Independiente
  Luz Broto Lema Artisa, docent
  Anna Melende Beltri Videoartista
  Aureli Ruiz Torres Artista visual i curador d’exposicions i activitats Centre de Lectura de Reus
  Blanca Ulloa Universidad de Nueva York
  Jara Aithany Pérez López Psicóloga ñ
  CARME PUCHE MORÉ CINEASTA DONES VISUALS
  Erika Mabel Jaramillo Coronado Artista visual. Doctora en Historia del Arte por la Universidad de Barcelona.
  Tanja Beyeler cebrian Artista
  Ruben Gómez Creativo
  Maria Giró Coll Artista i gestora cultural Associació Cultural Tartera
  Ornella B Docente
  Alba María Gálvez Vidal Profesora Universidad de Murcia
  Amaranta Velarde González Artes escénicas
  Lorenzo Sandoval Artista, curador y cineasta TIER
  Valentina Alvarado Matos artista
  Margot Cuevas Comisaria independiente Raccoonprojects
  Helena Matamala Cineasta- terapeuta Personal
  Manuela Pedrón Nicolau Investigadora, comisaría y educadora Independiente
  Andres Felipe Parra Martinez Fotografo The Second Films
  Helena Nadal Vinent Artista
  Sara Agudo Artista
  Irene Díaz Martín Gestora cultural Aldalaba Lab
  Jaume Ferrete Vazquez artista y docente
  Esmeralda Colete Fernández Actriu -
  Iris Torruella Investigadora Autónoma
  Miguel Deblas Escera Director de escena, dramaturgo, performer éskaton
  Nora Haddad Casadevall Sonidista
  Marina Lameiro Cineasta
  Sandra Martínez Moreno
  Oscar Martín Correa Artista
  Marc Tarrida Aribau Actor
  Sara Garcia Actriu
  Isis Brand Terapeuta BDS
  Ely Daou Artista
  Mar Arza Artista
  Marc Boix Aragonès Mestre
  Kora Jiménez Blanco Artista Kora
  Mariona Naudin Lorda Artista
  Lidia Blanco Ojados Asesora Financiera BB.A
  Raquel Morcillo Garcia Historiadora de l'art i gestora cultural
  Felipe Navarro Artista / Estudiante / Profesor ArtEZ / UOC
  Sahatsa Jauregi Artista
  Carolina Ciuti Comissària independent
  El Refugi Llibreria Crítica Llibreters
  Anna Moyà Martínez Metge
  Olalla Díaz López Buyer Inditex
  Laia Velasco Flo Artista i mediadora cultural Resistencia Videolúdica
  Caterina Monzani Cineasta
  Joana Capella Buendia Artista visual Autónoma
  Gabriel Pericas Artista
  Laura Ruiz pacas Creadora escénica
  blanca arias artista i investigadora
  Esther Serrat Andreu Historiadora de l’art
  Rosa Pagès Barenys Camarera
  José Manuel Villarreal Psicologo/Educador El Safareig
  Silvia Zayas Artista Independiente
  Alicia Arévalo Gallego Artista e Investigadore Universitat de Barcelona
  Jesús Alcaide Curador independiente e investigador
  Pau Güell Castellví Estudiant Gerrit Rietveld Academie
  Stefania Lusini Artista y gestora cultural
  Andrea Gonzalez Garcia Dissenyadora Gràfica
  Izaro Ieregi González Artista
  Gemma Belmonte Coordinació i producció de projectes Xarxaprod
  Clara Molins Escuder Professora -
  Naya Bellaubi Pallares Metgessa
  Víctor Rubio Maturana Mediador Resistència Videolúdica
  emilie hallard fotografa freelance
  Verónica Navas Artista Independent
  Òscar Vives Turégano Dissenyador gràfgic
  Beatriz Escudero Curator Freelance
  Edu Rubio Pineda Músiqui i educadori
  Francesca Llopis Pintora Pintora
  Laia Gonzalez Aragones Professora Generalitat
  gemma molero lopez ceramista
  Hiuwai Chu Responsable de exposiciones MACBA
  Elisabet Rodríguez Documentalista MACBA
  Laura Llaneli Artista
  Sara Sanz Fuentes Artista visual, fotògrafa i educadora
  Cayetano Truyols Martínez Artista
  Pablo Marte Artista y escritor
  Eva Carasol Juncos Fotógrafa
  Meritxell Casamira Dissenyadora Autònoma
  Anna Manubens Direcció Hangar.org
  Sonia Fernández Pan Escritora/ curadora
  Antònia Pérez Ripoll Artista i docent
  Judith Méndez Historiadora de l'art Autònoma
  Jorge Luis Marzo Art Historian
  Pablo Santa Olalla Investigador història de l'art Independent
  Genís de Diego Dómine Pintor/ Professor Art EASD Llotja
  Alba Romero Rincon Recepcionista Linden Hotel
  Alejandra López Gabrielidis Filósofa BAU y UOC
  sarah bougsiaa fotografa
  Irina Mutt Comisaria i escriptora
  Teresa Grandas Sagarra Historiadora de l’art
  Francesca Salvà cerdà Escenògrafa i professora de l’Institut del Teatre Institut del Teatre
  Silvia Alcoba Artista Visual PAAC
  Assumpta Díaz Martín Logística
  Estibaliz Urresola Solaguren Cineasta
  Valentino Bellini Fotografo
  Alba Mendoza Actriu
  Lara Fluxa garcias Artista Paac
  Sergio Monje Artista
  Leire Apellaniz López Cineasta Producciones Señor y Señora
  Vicenç Gonzàlez Belmonte Pensionista
  Jérôme Lefaure Homesession
  Jordi Bretcha Solano Professor i educador Associació ETRESMIL
  Ariadna Albareda Sirvent Artista
  Daniel Moreno Roldán Artista, músic i productor de so
  Marta Navaridas Artista Autónoma
  Maria Goirigolzarri Directora de Proyectos Agencia de foto documental NOOR Images
  Laura Arensburg artista
  Ruben Diaz Ladron de Gebara
  Michela Del Longo Meneses estudiante
  Estrella Serrano Tovar Gestora cultural
  Joaquina Guitart Comaposada Artista ———————————————————-
  Paula García
  Paula García-Masedo Artista
  Maider Oleaga casado Cineasta
  Xavier Golanó Dissenyador Gràfic Mostra Festival
  Martina Arruabarrena Turismo
  Oriol Aribau Serret Galerista i artista
  Cristina Blanco Aloy Actriu i professora de cant Eòlia Escola Superior d’Art Dramàtic
  Uxue Jimenez ciriza Focus puller
  Solène Retourné Editora
  Liz Lobato Cepeda Directora
  Roser Garriga Artista
  Usoa Uribe Perez Ingeniera Grupo tecnológico Soluzioona
  Daniela Castilho Duarte Diseñadora
  Pablo Lopez Roso Artista
  Yeyei Gomez Artista visual
  Anaïs Florin Artista
  Joan Boix Moyà Estudiant
  Maria Isabel Barros B Música I Diseñadora We are Magic Needles
  Daniel Zuhlke Valero Productor
  Mar Esteban Artista
  Monica Sanchez Cuberes Professora Generalitat de Catalunya
  Paola Quevedo Garzon Asistente de comunicación Universidad de Oxford
  Georgina Barbeta Margarit Productora de teatre La Perla 29
  Patricia Vizcaino Villalon Docente
  María Ramírez Meca Artista visual
  Sinead Spelman Artista
  Gerard Horta Prof. Antropologia Social UB
  Marta Font Pascual Directora de cine
  Alejandro Juárez Gómez
  Gloria Vilches Gestora cultural CCCB
  Gema Rosal Noach Herce
  Erika Bornay Historiadora
  Toni Junyent Rosa Crític de cinema
  Rocío García Karlsson Profesora
  Mikel Adán Tolosa Artista
  Alberto López Bargados Antropòleg Universitat de Barcelona
  clementine briend gestor cultural Nitsa
  Sergi Perez Estudiante
  David Martin Romero Dissenyador
  Albert Mèlich Rial Actor AAAPIB
  Assumpció Mateu Negre artista visual
  Rosa Brugat Batlle Artista visual
  Luna Acosta Artista La creatura
  Victoria Pérez Cineasta/madre
  Ericka Florez Curadora Independiente
  Nere Lertxundi Lizaso Abogada
  Maria Berrios Sociologa educadora comisaria
  laura jou bonet Directora cine Cine
  Alejandro García Arnaud Professor Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya
  Mercè Ortega Ferrer Artista
  Ester Gutiérrez Mecías Artista
  Miquel Mola Torrell
  Clàudia Mañas Costa Artista
  Pol Terrés Guia de museu i dissenyador autònom
  Maria Rosa Cuberes Altisent Quimic
  Mariam Kvirikashvili Artista
  Berta Asensio Casasús Estudiant
  Clara Garcia Ballarina
  Flavia Barragan Cientifica
  Sandra Amutxastegi Bouza Gestión cultural
  Lola Santacatalina Uniedo Jubilada
  clara lopez menendez artists comisaria y profesora CalArts | California Institute of the Arts
  Barbara Ghidini Artesana
  SAREAN - Asociación cultural Espacio Plaza
  Mae Alvarez de Lara Martinez Integradora Social
  Marc Salas Armengol artista plàstic
  Eva Vazquez Bonavila Mestra
  Marta Fontanals Gerent cultural Arco y flecha
  Gerard Ballester Doz Educador museu
  Carme Gas santacatalina Educadora
  Marta Fernandez sacristan Professora secundaria Generalitat de Catalunya
  Laura Cantero Gestora cultural
  Roc Domingo Puig Artista Paac
  Sonia Méndez Alonso Cineasta
  Guillem Argelich i Cañadó Enginyer forestal Generalitat de Catalunya
  Anna Andreu Cantante y compositora
  Elia Bago Flaquer Dissenyadora Sociedad0
  Marrily Ruiz Estudiant Cap
  anna giralt gris ando perdida la vida
  Alvaro Gago Díaz Cineasta
  Virginia García del Pino Directora y montadora de cine
  Garazi Valmaseda Castellano Artista
  Joan Lluís Guasch Gibergas Metge CUP
  Pamela Pompili Educadora social
  Julia Carrasco Parodi Artista visual
  Ginesta Guindal forgas Directora de cine y tv
  Glòria Fernández Macias Responsable de projectes educatius Fundació Suñol
  Giada Gaia Cicala Diseñadora
  Eduardo Rodrígyez Cunha Actor Tanxarina títeres
  CAROLINA ASTUDILLO MUÑOZ Realizadora Ind
  Ludovica Bulciolu Curadora
  Carolina Bartumeu Rocamora Músic Bilbao Orkestra Simfonikoa
  Laura Herrero garvin Directora de cine
  Maguette Dieng Cortés Artista Jokkoo
  David Haro Torne Professor Elisava
  Iñaki Domingo Artista
  Blanca Francés Rodríguez
  Anna Castells Actriu Les Lloronas
  Chus Láuzara Artista plástica
  Jordi Vernis Lopez Comissari i investigador universitari. Coordinador i gestor en galeria d'art. ADN Galeria
  Coral Piñeiro Gonzalez Cineasta
  Sandra Ramos Hernández Professora (nivell ESO i Universitat)
  Alba Bresolí Aliberch cine
  Mireia Sallarès Casas Artista
  Anna Serra Professora
  Pau Magrané Figuera Docent
  Roman Gimenez Tomas Electrician None
  Núria Cintero Rentero Dissenyadora Cap
  Bernat Perez Caro Mestre
  Mònica Ruiz Revuelta Dissenyadora/educadora
  Blanca Gomez Terán Profesional de la Cultura
  Erica Volpini Artista visual Radial Radiant / La Escocesa Barcelona
  Antonio Grandio Jubilados Ene
  Dario Dezfuli Artist Three wishes
  Ángeles Casado Sierra Maestra
  Montse Campins Fogueras Fotógrafa Free lance
  Tamara Perez Duran Directora de Arte
  Gabriele Sisti Fotògraf/il·lustrador
  Iris Cirera Perez Infermera Hospital Clinic de Barcelona
  Alba García i Allué Artista visual
  Matilde Amigo Fernández Artista Independiente
  Irene Pietrella Fotografa
  Julio Linares carrascosa
  Aurora Portillo Calvo Il·lustradora
  María Jesús Domínguez Senlle Coidadora
  Aimar Arriola Olabarria Trabajador cultural
  Eduard Gil Alsina Artista Treballant amb Sala d'Art Jove
  Núria Ishii Balagueró Editor
  Martina Noora Millà Bernad
  Daniel Hernandez Torres Creador escénico
  Alba Aragonès Riba Profesora
  Gina Prat Lilly Escriptore
  Julia Led Muntane Directora de Arte
  mikel iniesta artista FOC/choro
  Lorena Ruiz Pellicero Fotógrafa
  ASUNCIÓN Veloso Peaguda Mestra xubilada
  Cristina Anglada Gestora
  Fito Conesa Artista
  Leia Goiria Escandell Artista y diseñadora
  Núria Güell Serra Artista
  Alex Todo Plasencia Cuiner Microorganismes.org
  Alba Fernandez Artes vivas
  Mateo Hernando Loñez Jubilat
  Hodei Herreros Rodríguez Artista plástica UAVA
  Marco Roehrich Rubio Gestor cultural Laut
  Barbara Sanchez Artista, docent
  Mariella Franzoni Curadora Independiente/ Investec Cape Town Art Fair / UPF + UWC
  Joan Fullana Company Director d’escena
  Jari Malta Curador Freelance
  daniel morata pintor autònom
  Abril Witty suñol Estudiant
  Sara Coelho Galán Artista independiente y educadora Independiente
  Clara Camprubi Vernis Realitzadora i editora
  Pedro Jose Onieva Delgado Musico Por la Justicia y la Paz
  Lucía Morales Comunicadora y sindicalista
  Sergi Masó Tudela Professor Departament d'Ensenyament
  David Macho Pintor
  Ana Prendes Comisaria
  Amaia Martín sanchez Docente Autónoma
  Layal Nakhle Artist None
  Natalia Cuevas Dependienta
  Sara Marti Sopena Advocada
  Marga Omedes portulas Terapeuta artística
  Lucia Martinez Professora
  Olga Pradas Biòloga i professora de cicles formatius
  Montserrat Trias Muñoz Arts Escèniques Circ Cric
  Liliana Torres Expósito Cineasta
  José Juan Martínez Galiana Traductor
  Adrian Diaz Boveda Creativo cultural -
  Jordi Saperas Castro Estudiant
  Albert Fernández Escriptor i periodista Freelance
  Manuel González Garrido Maestro jubilado
  Miranda Marquez Jimenez Modelo
  Carla Subirana Cineasta
  Verónica Lahitte
  Anna Rodriguez Costa Directora y guionista
  Romina Queralt Ensenyat Docent INS El Pedró, L'Escala
  aurembiaix montardit Teatre
  Maria Munoz Agent cultural Freelance
  Citlali Hernández Diseñadora y artista Independiente
  Ricard Perez Manso Tecnic TV
  María Iglesias Rodríguez Profesora de Enseñanza Secundaria
  Ona Trepat Rubirola Artista visual, docent Universitat de Barcelona, facultat de Belles Arts.
  Gisella Burga Directora de documentales
  MARIA VICTORIA Maldonado Pérez Profesora de EGB Independiente
  Ruth Noemi Lodeiro Rodríguez Artista
  Marc Fàbregas Vil-Puig Peofessor
  Anna Cornudella Castro Artista -
  Ferran Mitjans Dissenyador House of Chappaz / Toormix
  Júlia Molins Disseny producte -
  Maria Farré Creadora de contenido
  Marta Torras Crexells Documentalista
  Núria Dunjó López Guionista
  Alèxia Escassi Minguell Prifesora
  Sandra Tabet Cineasta
  Teresa Rubio Mediació cultural Freelance
  Maria Trias estudiant escola massana
  Blau Piqué Bosch Drag King-queer
  Arrate Rodriguez Martin Ilustradora
  Laura Mema Artista
  Álex Martín Rod. Curador
  Ari Cardozo Estudiant
  Paula Ginés Rueda Periodista
  Alejandro Hernández Ayala Director audiovisual Terrier film
  Lucrecia Zappegno Artista Mika
  Loida de Vargas Medina Gestora cultural, coordinadora d'exposicions Freelance / Fundació Joan Miró
  Albert Salvador Sala
  Núria Arias López Professora i artista ArtSud
  Júlia Dalmases Camp Llibretera
  Mercedes Mangrané Mora Artista
  Marta Rosell chust Artista i professora
  Félix Cal Cortizas
  Maria Andrea Pinto
  Judith Rovira cañada Disseny gràfic
  Adelaide Lama Artista Miniature Films
  Malva Garcia Sawada Diseñadora
  Youssra Sellami RR.HH
  Maritza Ardila Psicóloga
  Carme Garcés Administrativa
  Pablo Rezzonico Bongcam Artista
  Raquel Miró Bailarina
  Victor Ruiz Colomer Artista
  Carlota Rubi - -
  Laura Piñeiro González Editora de Vídeo
  Noela Covelo Velasco Trabajadora cultural Foc
  Susanba Inglada Artista
  Ainhoa Rodríguez medio audiovisual
  Albert Rico Cabañero Administratiu
  Enric Marzà Grau Artista Ninguna
  Meritxell Saperas Castro Ilustradora
  Josep Maynou Jurio Artista
  Erik Moreno Ordoñez Sin profesión Sin organización
  Rosa María Estévez Gantes
  Samir Khoudi Trabajador social Ymca
  Jonah Ramirez Sturzenegger Artista
  Sinai Stengel Investigador visual Cantdefine.me
  Marc Guillén Casanova Arts escèniques Cia Llum de Fideu
  Victoria Macarte Artista Asociació Cultural Kaze Daruma
  Ana Gutierrez Psicologa
  Andreu Belsunces Docente e investigador Universitat Oberta de Catalunya
  Julia Tur Moran Ballerí i efucador
  Paula Gibert Roset Artista plàstica
  Camila Gutierrez Artista
  Elias González Araujo
  Neus Ballús Directora de cine
  Julieta Dentone Artista, docente, ceramista
  Moustafa Kridly Artista
  Belén Soto gestión cultural Hamaca
  Cristina Ortuño Ayala artista
  Rosa Pacheco Serrano Técnico de sonido
  Andrea Pérez Latorre Música SDH
  Santiago Ribelles Zorita creador escènic
  Clàudia Pallarès Solernou estudiant
  Laura Fernández Antolín artista
  Ana Kvirikashvili Recerca Universitat Oberta de Catalunya
  Aleix Clavera Ibañez Empresario La Ribera S.A.
  Diana Toucedo Cineasta
  Elisabet Lloveras Montes Trabajadora cultural Hamaca
  Yolanda Uriz Elizalde Artista Independent
  Mariona Sanfeliu Salvà Documentalista
  Meritxell Cañas Sanchez Artista
  Fernando Dacosta Actor Sarabela Teatro
  Cristina Spinelli Artista
  Laura Paloma artista
  Marc Bouman Casas Fuster
  Rasmus Nilausen Artista
  Aryadna García Marsá Desarrolladora de videojuegos
  Malén Iturri Morilla Educadora
  Àfrica Dusuba Mansaray Haba
  Albert Riera Galceran Artista y Editor émergent magazine
  ALBERTO JONAS MURIAS SUAREZ ARTISTA
  Javier Rodrigo Montero medaicion cultural-investigación- gestión comunitaria Transductores
  Lucia Palazzi Andreu Productora
  Cooperativa La Murga
  Indigestió
  Begoña Berges Dissenyadora de Vestuari
  Sergi Álvarez Riosalido curador, escriptor
  Anna Cerdà Callís Gestora i activista cultural
  Margarida Almirall Rotés Cineasta, gestora cultural
  Rosa Fernandez Valcarcel Administrativa Particular
  Aimar Morales Codina Artista
  Clàudia Pla González Investigadora biomédica Institut Català de Salut
  Claudia Moreno Codony Florista
  Carla Moreno Parmenter
  Mariona Ribas Lladó Artista
  Mar Sureda Docent i investigadora UB/IED
  Sara Gámez Salgado Integradora Social
  Eulàlia Garcia Valls Artista i educadora PAAC
  Mikel Gurrea Maisuetxe Cineasta
  Montse Àlvarez Capellà Ballarina
  Noé García Montuenga Dinamizador comunitario y facilitador de grupos PRECARIAS, Associació
  Helena Goñi Alonso Artista
  Gorka Beunza González Fotógrafo
  Tatiana Dunyó Cervantes Actriu i creadore Cia. Fantàstica Meravellosa / Cia. Endramats
  Francisco Meana Arts and Community Programme Manager St Mary’s Church Walthamstow’s
  Sol Martínez Artista 3D La Madriguera LGBT+
  Mart Vives Diseñadora Framer
  Marta Lallana García Audiovisual -
  María Salguero Salas Gestora cultural
  SEGAP CGT
  Aina Clara Climent Belart Artista
  Roc Mestres Vilumara Educador ambiental Personal
  Joana Vila-Puig Borrell Actriu
  Clara Laguillo Abbad Trabajadora cultural
  Oriol Lleonart Padrell Periodista Plataforma Cel Net
  Sara Puente Enginyera -
  Victòria Casanovas Mestre
  Eliana Silva Barbeito Empleada Tienda local
  Yasmina Zerhari Estudiant
  Miriam Wallest Estudiant
  Arnau Ortiz Mesalles
  Lennart Schobert Estudiante Psyloware
  Pepe Buonamisis Ruiz Dissenyador grafic
  Clara Agusti Veterinària
  Raja Kassi Auxiliar de infermera
  Berta Carreras Guionista
  Àfrica Sanchis Adrián
  Ivan Papiol Artista de videojuegos
  Cristina Vidal Clemente Coordinadora de intimidad
  Gina Cortes Viarnes
  Raquel Álamo Bergström Estudiante
  Aryadna Cabrera Rueda Cuerpo, movimiento y educación -
  Anna Izquierdo Gilabert Fotògrafa
  Elena Martín Jiménez Formadora
  Judit Rio Lopez Metgessa ICS Barcelona
  Oriol Gómez Soler Reponedor de supermercat
  Yacine Belahcene Benet Músic i productor
  Alfonso Cortizo Vázquez Director y guionista CREA, Asociación galega de profesionais da dirección e realización
  Paula Giménez Monar Montadora
  Fiona Capdevila Cugat Doctoranda Universidad Autónoma de Barcelona
  Adriana Paramo Perez Cineasta CREA
  Antonio Grunfeld Rius Cooperante AGARESO
  Patricia Irigoin Gestora cultural Freelance
  Carlos Llonch Molina investigador Universitat Politècnica de València
  Cristian Muñoz Liñan Artista Mural Mural Jam
  Iris Verge Ferrer Artista, mediadora, investigadora La Capsa, Co-Net
  Zeltia Sa de Juan Comunicación
  Pau Serrasolsas músic Ginestà
  Joana Gomila Sansó Músic
  Amanda Tarín Francisco PROFESSORA SECUNDÀRIA Generalitat de Catalunya
  Alexandra Navas Capilla Comunicació
  Alberto Vallejo Comisario Yaby
  Beatriz Ortega Botas Comisaria
  Mireia Vilapuig Borrell Actriu
  Yamil Orlando Jimenez Artista
  Paula Barreiro Garcia Auxiliar de enfermería
  Anna Farriol i Cruells Actriu
  Gisela Elié Estudiant
  paula alba rodríguez fajardo professora
  Ferran Gonzalez bernat Professor Roda
  Valeria Manzano Ramos Advcada
  Berio Molina Quiroga Profesor, artista y programador informático Universidad de Vigo. Autónomo
  Manuel Pena Gómez Director festival de cine FICBUEU
  Alberto Lobelle Losada Cineasta
  Mariona Vinyes Ràfols Ballarina Freelance
  serrana torres Producer Director Intropíamedia
  Paula Zumalacárregui Martínez Traductora ACE Traductores
  Roberto García Caparrós Camarero de pisos
  Mari Carmen Ayala Torrijos Comercial
  Paula Jane Aranda Fotògrafa GroundPress Colective
  Ferran Martínez Sánchez Cooperativista Els Caus
  Miguel Hernández Autónomo Gerente
  Laura Hernández Ayala Communications Assistant Laboratorios Vilardell
  Beatriu Daniel Ferrer Gestora cultural Explica Dansa
  Miguel Ángel Ayala Torrijos Mozo de almacén
  Mireia Devesa Garcia Estudiant
  Yolanda Olmos Ruiz Productora audiovisual
  Júlia Valls Pérez estudiant Acció
  Carla Rios Astorch Investigadora científica Fundació per la Recerca Hospital Sant Joan de Déu
  Barbara Fernandez Fotógrafa
  Ariadna Dot Casanovas Productora Vilaut Films
  Eduard Martinez Lahoz Mestre
  Joyce Jandette Torres Técnica de sonido
  Pau Vaqué Ramos Auxiliar d’Infermeris Asil Hospital la Garriga
  Júlia Morella Geli Actriu
  Mariana Fernández Pérez Profesora
  Daniel Steegmann Mangrané Artista _
  Annabel Huijberts Tecnica de Igualdad Cap
  Eva Pauné Martínez Guionista
  David Gargallo Editor Altamarea Ediciones
  Ignacio Ozores Mosquera Dirección / Ayudantía de dirección CREA
  Marco Noris Artista
  Sofía Montenegro Artista
  Laila Qurie de rioja Dissenyadora gràfica
  Maria Jou Sol Fotògrafa
  Guida Ferrari Arquitecta
  Ines de Juana García DJ -
  Júlia Sierra Sanchez Consultora
  Adam Bakri Actor Bakriadam@ymail.com
  Iman Lkaram El Cadi Estudiant d'APD -
  Núria Montserrat García Fotògrafa
  Alba Folgado Curator Independent
  Lou Hamdoun TEI
  Jordi Canudas i Coma Artista visual i docent PAAC Plataforma Assembleària d"Artistes de Catalunya
  Biel Martínez Lorca
  Martina Rogers Manzano Artista Visual
  Betsy Túrnez Actriu
  Jordi Pascual Oliver Químic Autònom
  Alicia Reyero Actriu
  Laia Vallès Marin Músic
  Fatima Zannouti Estudiante
  Sílvia Gaset Docent
  Mireia Molina Costa artista
  Guillermo Sa Pazó Jubilado Gobierno
  Leto Ybarra Comisaría Juf
  Serafín Sa Pazo Pensionista
  Laura Muñoz Capsada Actriu
  PABLO CHOUZA FOTÓGRAFO
  Ota Quílez Trepat Disseny Accentipilota
  María José Molanes Sá Técnico de laboratorio
  victor perez armero ballarí i coreògraf
  Laura Torres Brunet Artista PAAC
  Tanoa Cayuela Mestra
  Marina Casellas Igual
  Raül de la Torre Bautista Professor d'Educació Secundaria .
  Fermín Jiménez Landa Artista
  Cristina García Navas Payasa y monitora
  Talleyrand Wagner Farias de Azevedo Cocinero
  Carolina Yuste Actriz
  Zaira Poza Benitez Estudiante
  Enric Guillén Foraster Empresari
  Concepción Lorca Ibáñez Jubilada
  Ana Maria Vazquez Valle Comunicadora i gestora cultural Fundació Casa Amèrica Catalunya
  María Cidfuentes Quintana Diseñadora
  Isabel Luengo
  Jan Serra i Bassolas Actor Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals
  Antònia M Maura Rayó Psicopedagoga -professora Institut de la Generalitat.
  Martina Gallego Jené Enginyera
  Ruth Mora Soto matemàtica
  Roi Rodríguez Cagiao Mestre
  Zoe Gatell Bosch Estudio Cap
  Ariadna Llobet Actriu
  Laura Roig Actriu
  lucca geuna editor video autonom
  Carlota Olcina luarna Actriu
  Agustín Pérez Rubio Comisari Independent CIMAM Board Member
  Nati Villafañez Arnaiz trabajador cooperativista Ninguna
  Ane Larrañaga Echaburu Maestra infantil
  Marta Vazquez Recursos Humanos
  Júlia Oliver Cels Atrezzista
  Victor Santamarina Artista plástico
  Rebecca Luna Disseny de vestuari Audiovisual
  Sergi Cardona Motger Mediació de conflictes ICHIK, conflictes en transformació
  Helena Roig Prata Fotografa
  Julieta Caprara Enfermeria
  Lydia Haddouch Educación Kairos.coop
  Cristina Bassolas Morist Auxiliar Administrativa ICS
  Sonia Martí Gallego Guionista
  Alicia Gonzalez Laa Actriu
  Nuria Ferrer Bueno Fotografa
  Marina Marsal Martí Professora -
  mia s actriu
  Jordina Rafanell Raventós
  Carol Lakiszyk Sáenz Actriu
  Marina Sola Integradoea
  Adriana Reyes
  Yandra de la Mano Artista
  Fernando Xavier Fernández. Villaverde Director
  Gonzalo Nieto Montero Ingeniero de sonido Autónomo
  Aida Dahdah Castelló
  Enrique Bendito Haro Cuiner CNT Barcelona - Hosteleria
  Marta Framis Kovacs Florista
  Brígida Rivas Zapata Enfermera Humanitat
  Felisa Prieto alejos Coach
  Rosa Hernández Fraile Docente
  Roman Daniel Esteba Artista
  Inés Goñi Alonso Traductora
  Alex Wellburn Audio visual Artist
  Rosa Marí Monzó Estudiant
  Gemma Marcó Martín Tècnica tributària Agència Tributària de Catalunya
  Lucia García Baro Ilustradora
  Jordi Boldu Treballador cultural
  Xavier Valls Guinovart Traductor
  Alvaro Del fresno Profesor, investigador, artista
  sandra moyano Profesora universitaria Barnard College
  Julia Lewis martinez Psicòloga -
  Elena Rius sol Empresaria Europan
  Paula Vicente Puiggròs Artista Visual
  Berta Guardia tauste Profesora arts Individual
  Laura Torres Publicista Irradia Sonora
  Guillem Colomer ralló Distribució gastronòmica
  Clàudia Olivella Ruiz Antropòloga
  Cristina Puigmartí Guillen Restauració
  Andrea Ganuza santafé Artista Autónoma
  Anna Bermúdez Sampé Educadora Social i actriu Cap
  Alexandra Samper Martínez Profesora e Investigadora Universidad Euneiz
  Federica Del Carlo Doctoranda Universitat Politècnica de Catalunya
  Gloria Barberá Informática
  JOSE VILLAREJO
  Renan Camilo Gomes Comisario
  Sabela Iglesias Reviejo Produtora
  Mònica Barberà Arquitecte tècnic
  Carlos Martínez-Peñalver Mas Director CREA
  Alexandra Laudo Comissària
  Ali Ramos Agricola
  Cesc Hernández Mercader Artista, educador i estilista
  Aitor Climent Barba Docent de secundària i artista visual Educació pública
  Rosario Garcia Dura Psicologa
  Paula Sánchez Estudiante
  Abdoulaye Kande Boiro Operari aeropuertuari bcn
  Lucy Alington Gush Professora Plataforma Emergencia Climàtica PdE
  Isabel Barberà Molina Jubilada
  Ketevan Gvinepadze Artista KetevanStudio
  Irene De las Heras Comunicadora
  Joan Fargas Tarrida Estudiamt de doctorat
  Nuria Espinach bertran Disseny i cultura La Divina
  Gabrielle MANGERI Trabajadora cultural PLATA
  Riccardo Micoli Illustrador La Fabrica Rarita
  Alba Sotorra Clua Productora Alba Sotorra
  Elena Martín Gimeno Directora y Actriz de cine
  Monserrat Ahumada Rivas Periodista / Músico / DJ
  Èlia Portus Torrents Llibretera
  Ainhoa Hernandez Artista
  Simon Casal de Miguel
  Irina Slimobich Fornals Ceramista
  Ameen Mettawa
  Manuel Alejandro Viqueira Carballal Director de cine
  Toño Lopez Director TV/Film
  Xosé Abad Fotodocumentalista
  Nefeli Tsitsikli Educadora
  Ariadna Cordal García Estudiante de doctorado y profesora en formación Universitat Pompeu Fabra
  Clara Garcia Integradora Social i Psicologa
  Carolina Álvarez Graña Camarera
  Angels Romeu Alemany artista
  Gon Caride Director y Guionista CREA
  Maria Besora cineasta
  Sonia Fariña Amarelle Administrativa .
  Carla Di Girolamo docente wat club
  Myriam Rubio Gestion cultural Macba
  Lucia Dapena Gonzalez Socia trabajadora / Cineasta / Productora La Selva. Ecosistema Creatiu
  Kala Badessich Artista Autonoma
  Ruben Blanco vila
  Júlia Torres Artista
  Quique Muro López Actor Cia. La Mare
  Daniel Cornes Naish Realizador CREA Galicia
  Indiana Pumar cardinali Estudiante Paac
  Emilio Álvarez Graña
  Ana Griffiths Romano Psicòloga ABD
  Federica Pavan Ilustradora
  Véronique Dupas Assistenta curatorial Fundació Joan Miró
  Gutier Rolán Fernández Realizador audiovisual Ciudadano europeo
  Vinyet Bladé Ejarque Estudiant
  Francisco Xose Rodriguez Ordoñez Realizador Crea
  Emily Sun Comisaria y mediadora cultural Independiente
  gabrielle mangeri trabajadora cultural PLATA
  Alba Colominas Pastissera Cap
  ALLISON FIGUEROA ROJAS Artista, cineasta, investigadora RatitaFilms
  Alba Careaga Educadora Social Proyecto Hombre
  Cherrie West Cherrie West
  Paulina Quiroz Navarro Cine Freelance
  Maria Doménech Safont Artista
  Anas Rifi-Zinati Ceramista Espai Alfar
  Francesc Colominas Tutusaus Jubilat
  Laura Casassas Coromina
  Rita Marimon Lavega Mestre
  Monika lametro performer
  Shaday Larios Directora escénica Oligor y Microscopía
  Javier Continente Director escénico Oligor y Microscopía
  Candela Martos García Bióloga
  Carla Cánovas Puigmartí Artista Visual
  Diego Falconi Académico UAB
  María Arseguet cruz Product Design
  andi icaza-largaespada artista e investigadore visual
  Camila Maza Sierra Professora
  Roger Cabot Pérez Actor
  Guillermo Arias-Carbajal Alonso
  Eva Bach Gil Cerera Bee-light
  Antoni Vidal Llorens Director de fotografia Freelance
  Juan Ramón Galiñanes García Director, guionista y montador cinematográfico
  Evs Murgui Cineasta
  Adelaide Lamas Cineasta, escritora, investigadora y psicóloga Creadora Independiente
  Lídia Colominas Arqueòloga ICAc
  Sergi San Julián Ilustrador e historietista CGT Segap
  Celina Bahr Martins Fotografa Freelance
  Diego Bustamante Giraldo Diseñador gráfico
  Canal Calvo Educadora artística Acvic
  Gabriela González Martínez Arquitectura Earthquitectura
  Natura Ferrer noguera Dissenyadora grafica
  Maia Jenkinson Directora de casting Eden Studio
  Aina Lanas Ballarina
  Luis Aviles Realizador de Cine e T.V.
  David Salgado Marcote
  Norberto Leivas Rodríguez Mestre
  Beatriz Alonso Comisaria
  Susana Ripa Estop Producer audiovisual
  Sara Barajas Tatuadora Sarabarajasink
  Ismaël Bamba Ndiaye Pont Productor Jokkoo
  Olga Osorio Iglesias Cineasta CREA
  Soumeya Lerari DJ -
  Andrea Soto Calderón Profesora Universidad Autónoma de Barcelona
  Valentina Berr Escriptora
  Lucia Millet escritore, investigadore
  Ursula Pruneda Actriz
  Blanca Rosa Cabral Abogada
  Renan Araujo Curador
  Paloma Polo Artista Revolución Filipina
  La Furia Rap Música La Furia
  Alberto García Aznar Investigador Museo Reina Sofía
  Eric Cabutí Autònom -
  Elisa Pardo Puch Artista visual
  Vanessa Llinares VanVan
  Julia de Castro Artista CIMA
  Xeito Fole Artista i gestor cultural
  Dariam Coco bassey oubiña Actriz
  Alvaro Liste Fernandez Productor Serea Films
  Laia Estruch Artista
  Laida Azkona Goñi Artista escénica AzkonaToloza
  Catalina Dandrea Diseñadora
  Sofia Parrilla Artista
  Irma Marco Docent i artista Universitat de Barcelona
  CRISTINA CARRERA Médico
  Alba Prol Cid Produtora audiovisual e realizadora Meteórica Cine
  Jose Manuel Louzao Dovale Realizador Veinticinco Producciones
  Karina Soro Artista
  María Cascón Calvo Captadora de socios MSF persona física
  Fátima Zahra Agente seguros
  Iñigo Villafranca Apesteguia Comisario Ezprogui
  IMAN El Jaanin Administrativa
  Nadia Haddioui Enfermera
  Jesica Januszevski Profesora Independiente
  Álvaro Ramírez Salvador-Bou advocat / músic
  Kawtar Khattabi Douhal Estudiante
  Pilar Ausens Ramo Estudiante
  Elsa Roig nguema Bailarina
  Jaione Camborda Cineasta
  Ihsan Bakali Profesora
  Maite Esteban Oliva Actriz Independiente
  Khaoula Jamás El Abbassi Estudiante
  Iman Trari Estudiante Ies Alfonso X El Sabio
  Sohayla Rifi Farmaceutica AYUDA HUMANITARIA
  David Cebrian Aranguren Payaso Asociación de Circo Andaluz
  Romina Puga Izquierdo Diseñadora
  Miguel Julián Rodríguez Artista de Circo PSF
  Cloe Lopez delgado Artista 12 Pingüinos
  Jose Antonio Silva Sierra Vivo Vida
  Thaira Barboza Profesora
  Zaida Sabatés Pintora
  Mariam Al-lal Mohamed Estudiante
  Julia Ripoll Serra Doctoranda en Humanitats Universitat Pompeu Fabra
  Eduard Ruiz Docent i artista visual
  Milena Rossignoli Artista
  Andrea Bañares Estudiante
  Saida Abkik Optometrista
  diana cantarey artista Deuda x Clima
  Msariluz Rubio Iglesia Artesana Violetas Serranas
  Isabel Rios Arte terapeuta
  Nuria Bouamieche El Aouni Agrícola
  Paloma Chavez Curadora Independiente
  Sara Renau Wehr gestion cultural - comunicación La Caldera
  Maria Rodríguez taddeo Artista
  Toni Navarro
  Teresa Aranguren Amézola Periodista Jubilada
  MARÍA CORA PEÑA HERNÁNDEZ Cineasta CREA
  Mar Guerrero Font Artista
  Khaoula Boumaaza Marketing Freelance
  Wijdan Ouardan Estudiante
  Elvira Dyangani Ose
  Natalia Castañeda Arbelaez Artista La Escocesa!
  Esther Galván Rubio Fotografia
  Samira Moumni Tejedor Integradora social
  Aya Oulahyane Estudiante
  Anna Monsonet Soler Educadora i gestió artística El Corralito CCA
  Rocio campaña mora Treballadora cultural Bit Lab Cooperativa
  Vitor Camara Estudiante
  José Ignacio Leguina Aranzamendi Empleado
  Rut Girona Aguilar Producció
  Alvar Riu Dolz Dop
  Patricia Domínguez Artista
  Paula Bruna Pérez
  Manuel Antonio Espiñeira Roca Director/Realizador audiovisual Asociación CREA
  Helena Cortina Investigadora predoctoral
  Angela Idini
  Daniel López Gómez Professor universitari Universitat Oberta de Catalunya
  Sara Abarrou Recursos Humanos
  Quinndy Akeju Enfermera y comunicadora AFROCOLECTIVA
  Maria Freire montane Pintora
  Andrea Linares Disseny
  Roc Pont Paradís Fotògraf
  Yihen Mohmed Estudiante
  Agnès Font Ribas Educació
  Jaume Bernabeu Volpini
  Laura Casellas Igual Arxivera Ca la Dona
  Manuel Blázquez Palacios Autónomo MB
  Alba Gimeno Estudiante Wageningen University & Research
  Natalia Puertas Cavero Gestor Cultural
  Tristany Naharro i Oriol Audiovisuals, AD .
  Llibreria i productora cultural cooperativa LA CANÍBAL SCCL
  Tere Recarens Artist
  Beatrice Simoncini Amado Becaria Universidad de Barcelona
  Katharina Stadler Artista -
  Ona Pérez Ballarina i asesora d'imatge
  José López Pizarro Realitzador Autònom
  Claudia Elies Oliveras Comisario Can Felipa Arts Visuals
  Júlia Caixal Artista
  David Armengol Jiménez Gestor cultural La Capella
  Yaiza Ares Escenógrafa
  Sonia Gómez Villar artista La escocesa
  Esther Planas Balduz artista i recercadora Five Years, Londres, UK
  David Ortiz Juan artista visual BAU
  Maria del Març Rabal Domingo Artista visual Paac
  Víctor Lobo Sastre gestor cultural
  Pau Catà Marlès Gestio Cultural / Investigació / Comissariat CeRCCa / Platform Harakat
  Centre d'educació i creació contemporània Experimentem amb l'ART
  Olga Capdevila Muntal Il.lustradora Olga Capdevila
  Xavier Arenós Usó Artista visual PAAC
  Laia Maria i Costa Comunicació Visual Freelance
  Raquel Coll i Juncosa Artista i Treballadora Cultural KABK, exibart.es
  laia torrents carulla artista sonor cabosanroque
  Domènec Artista visual
  laia sole coromina docent, artista i investigadora universitat de vic - universitat central de catalunya
  Consuelo Garcia Blanque Médico Traumatologa
  Anees Maani Escultor Artista
  Eulàlia Rovira Solanas Artista
  Lucia Piedra Galarraga docente e investigadora, curator Universitat Oberta de Catalunya, Metáfora Arts Studio
  Paula Jane Fotògrafa GroundPress Colective
  Lola Lasurt Bachs artista visual i docent PAAC
  Elisenda Solà-Niubó Artista
  Aparecida Arguello Arquitecto ——
  Bogdana Skorik artista BAU
  Elna Agustí llop -
  Abel Jaramillo Artista visual
  tere badia
  Núria Inés Artista
  Zaida Trallero Andueza Comissària, gestora cultural
  Fernando Arias sanchez Publicidad
  Nuria Ortuño Hernández Artterpeuta
  Ce Quimera artista Pluriversidad Nómada
  Martina Manyà Vintró Artista plàstica Autònoma
  Jorge Coira Director de cine y series
  Toño Chouza Director de Cine CREA
  Ju Salgueiro Artista
  Darío Cobacho Velasco Mediador Cultural IVAM Valencia
  Andrés González Tella Profesor
  daniel viqueira carballal Director/Montador Dani Viqueira
  Xesús Chapela Ramos CREA
  Viviana Ramos Di Tommaso Artista visual
  Pablo España Artista visual
  Yolanda Jolis Guix Responsable de Educación MACBA
  Carmen Castellví artista visual i docent particular
  JOSE MARÍA GAGINO VIDAL PRODUCTOR, ACTOR DE DOBLAJE
  Camille Orny Artista Ninguna
  Gemma Miralda Escudé Fotògrafa
  Jacobo Lagüela Realizador Lagüela Films
  Maite Redondo Gaztelu artista visual
  Andrea Celda Productora Lejos lejos
  Josecarlos Florez Artista
  Lucía Estévez González Directora CREA
  Noemi Chantada Directora Islandia Producciones
  Gerardo Costas Fern f
  CARLA SUBIRANA JIMÉNEZ Cinesta Dones Visuals
  Simone G. Saibene Director y productor de cine
  Julia Castro Santano Sanadora Nose
  Lara Barrasa castrillo
  Aida Boix Comissària/directora Lo Pati
  Pablo Agma Artista CREA
  Elisabeth Gras Sánchez Gestora cultural Associació Cultura La Olla Expréss
  Melibea Ventira Dulaurans Atrecista
  Sandra Fernández Romero Sociosanitaria
  Llorenç Civil Trullàs Artista Roca Umbert Fàbrica de les Arts
  David Núñez Cros Educador Sants anarcopunk
  Rodrigue Mouchez Armendariz Artista / curador AGUAS
  Havi Navarro
  Isaac Sanjuan treballador cultural i educador macba
  Montse Badia Moré Comissària A*Desk
  Mireia Massana Salvador Mediació Arts i Educació
  Alícia Llabrés i Bernat Artista
  Pedro Sancho Profesor Educación
  Mònica Molins Duran Creadora i docent
  Rosa Brugat Batlle Artusta visual
  Jara Rocha Investigadore, comisarie Hangar, La Capella,
  Marc Sellarès i Cots Artista visual
  Clara Oliveras Valentí Professora
  Mar Reykjavik Artista
  Assumpció Oristrell Salvà Artista visual
  Javier Cuevas Caravaca Director artístico Laboratorio de Artes Vivas y Ciudadanía de Tenerife
  Elvira Pujol artista visual Sitesize
  Mary Ritchie Escritora
  Diana Juanpere Dunyó Gestió Cultural
  Hanna Tervonen Coreografa y bailarina
  Rosa Tharrats artista
  Kina Madno Artista Quimera Rosa
  Julia Coelho Curadora
  Lurdes Barba Rodriguez Actriu- Directora de teatre
  Roc Albalat Gimeno investigador i artista Estampa
  Diego Diez
  Pedro Bennaton Dramaturg ERRO Grupo
  carmen llompart Ensenyament
  Naïve Teule Artista musical
  Daniel Alexandro Antelo de la Puente Comunicadro CREA
  Sara Buraya Boned Trabajadora cultural Museo Reina Sofía
  Javier Ferreiro Cineasta
  Θεοχάρης Χατζηγιαννακούδης